K propagaci prodeje či pronájmu nemovitostí a pozemků lze využít i dron


Kdybyste se ze současnosti přenesli do roku 1991 a zúčastnili se přátelské debaty, dejme tomu s vašimi kolegy ze zaměstnání, a zeptali se jich, zdali ví, co je to dron, a jaké nabízí možnosti využití, zřejmě by vůbec nechápali, o čem je řeč. V té době pochopitelně nic takového neexistovalo, a už vůbec ne výpočetní technika v takovém rozsahu, jak ji známe dnes. Tehdy se, pro zajímavost, na trhu vyskytovaly z osobních počítačů pouze modely PC 286, s doslova směšným 40 Mb pevným diskem, za cenu téměř jednoho sta tisíc korun, přičemž průměrná mzda té doby se pohybovala někde kolem třech tisíc korun.

letící dron

Takže kdybyste naznačili vašim kolegům, kam bude směřovat budoucí vývoj výpočetních systémů, a řekli jim: „Inspirujte se Scan 360“, a předvedli jim okénkem do budoucna, co takový dron dokáže, a jak to bude využitelné v praxi, vneslo by to do mysli dotyčných jedinců možná zmatek a údiv, asi jako kdybyste lidem ve středověku předvedli televizní vysílání.

záběry krajiny z dronu

Vysvětlovat někomu v současné době, co je to dron, by bylo asi zbytečné, nicméně ne každý si dokáže představit, jaká kouzla se s ním dají vytvářet. Není to jen hračka pro dospělé, ale velmi praktická pomůcka pro různé prezentace.

Prodej domu v zajímavé lokalitě – máte zájem prodat za rozumnou cenu svou nemovitost, o které víte, že je na ni nejzajímavější zejména její okolí? Pak vám nebude stačit pár fotek pořízených před domem, a to i s panoramatickým výhledem do krajiny. Záběry z dronu ve formě prezentace zvýší atraktivitu vaší prodejní nabídky možná až o několik set procent.

Ubytování v horské chatě či penzionu – nabídek ubytování je na Internetu mnoho a většina z nich se opírá o fotografie objektu či okolního prostředí, ale rozhodně ne každá chalupa nebo penzion nabízí 3D pohled, a k tomu ve formě video prezentace. S pomocí dronu snadno vytvoříte poutavé záběry, a nebudete k tomu potřebovat žádnou helikoptéru ani sportovní letoun.

Vodácké kempy – otevíráte nový vodácký kemp na Otavě či na Berounce a chcete přilákat vodáky a přitáhnout je sem z přelidněné Vltavy? Pak můžete využít dronu k upoutávce, ze které se bude tajit dech, a vězte, že zejména okolí Berounky má co nabídnout!